Hääjuhlaa suunnittelevalle

Häät Villa Sandvikenissa

Villa Sandviken eli Hietalahden Villa Vaasan Hietalahden puistossa valmistui vuonna 1845. Villa rakennettiin hienostohuvilaksi, jonne aikansa merkkihenkilöt kokoontuivat kesäisin. Juomalaulut raikasivat puistossa, kun kulttuuriväki ja korkeat virkamiehet juhlistivat suvea kirjavin kokoonpanoin. Villassa viihtyivät niin Runeberg, Sibelius, Järnefelt kuin balettitanssija Pavlovakin, ja taidepitoista ohjelmaa riitti sirkusseurueista teatteriesityksiin ja laulujuhliin.

Villa on komeasti kerrostunut kokonaisuus eri aikakausien tyylipiirteitä. Näyttävä rakennus ympäröivine puistoalueineen oli valmistumisensa jälkeen yksityiskäytössä useita vuosikymmeniä ja vuodesta 1880 eteenpäin Villa kuului Vaasan kaupungille. Vuonna 2016 historiallinen Villa vaihtoi omistajaa ja täysimittaisen restauroinnin jälkeen Villa avasi jälleen ovensa yleisölle arvokkaana ja ainutlaatuisena juhlapaikkana.

Myyntitakuu

Yksityistilaisuudesta ravintolamme pääsalissa veloitamme kesäaikaan 8000e myyntitakuun. Tällöin tilat ovat käytössänne juhlapäivänä kello 24:00 saakka. Myyntitakuuseen sisältyvät kaikki tilaisuudessa ostetut tuotteet ja palvelut. Ostojenne ylittäessä kyseisen myyntitakuun, emme veloita erillistä tilavuokraa. Mikäli ostonne alittavat myyntitakuun, myyntitakuun ja ostojenne erotus veloitetaan tilavuokrana.

Aika

Ravintolan pääsali on käytössänne klo 10:00-24:00. Niin halutessanne, voivat juhlat jatkua aina klo 02:00 asti, kuitenkin siten, että anniskelu loppuu klo 01:30 ja vieraiden tulee poistua klo 02:00 mennessä. Jatkoajan hinta pääsalissa on 100e/h. Mahdollisuuksien mukaan hääjuhlaa voi jatkaa Villan kellarissa sen aukioloaikojen mukaisesti.

Anniskelu

Ravintolamme sisä- ja ulkotilat ovat anniskelualuetta, jossa omien juomien nauttiminen on kiellettyä. Anniskelun toteutus ja maksujärjestely on sovittavissa joustavasti.

Äänentoisto

Ravintolassa voi soittaa musiikkia ravintolan äänentoistolaitteiden kautta. Pääsalissa on lisäksi kaksi videotykkiä ja valkokangasta sekä kaksi mikrofonia. Mahdollisten esiintyjien äänentoiston tarvitsemat laitteet tulee sopia erikseen esiintyjänne kanssa.

Esiintyjä ja valokuvaaja

Ravintolastamme löytyy tarvittaessa erillinen tila esiintyjille ja valokuvaajalle. Tilaan voidaan järjestää erillinen ruoka- ja juomatarjoilu ennakkoon sovitusti.

Hääbuffet

Alkuruoat

 

Vihersalaattia, tomaattia, kurkkua (G, L)

Tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa, balsamicokastike (G, L)

Kesäperunasalaattia, parsaa, kaprista, kevätsipulia ja sinappivinaigrette (G, L)

Caesarsalaatti naturel (L)

Couscoussalaattia, kikherneitä, korianteria ja paahdettua paprikaa (G, L)

Lämminsavulohta ja sitruuna-aiolia (G, L)

Graavattua lohta (G, L)

Maustesillejä (G, L)

Rieskaa, bbq-kanaa ja punasipulia (L)

Kananmunaa ja tillimajoneesia (G, L)

Maalahdenlimppua ja rapuskagen (L)

Marinoitua punasipulia (G, L)

Mummonkurkkua (G, L)

Leivät ja levitettä (L)

Pääruoat

 

Yön yli haudutettua naudanrintaa tai kokonaisena paistettua naudan ulkofilettä (G, L)

Sitruunapaahdettua lohta ja kurkkucreme tai tillismetanassa haudutettua lohta (G, L)

Lisukkeet (valitse 1)

Voissa paahdettua kesäperunaa ja kevätsipulia (G, L)

Kermaperunat (G, L)

Talon kasvispaistos (perunaa, purjoa, portobelloa, punasipulia ja lehtikaalia) (G, L)

(Lisukkeet pitävät sisällään yrttipaahdetut kauden kasvikset) (G, L)

Kasvisruokavaliot sovittavissa erikseen (G, L)

Kastikevaihtoehdot lihalle (valitse 1)

Portviinikastike (G, L)

Mustaherukka-rosmariinikastike (G, L)

Konjakki-pippurikastike (G, L)

Bourbon bbq-kastike (G, L)

Kermainen sienikastike (G, L)

 

Hääbuffetin lisäksi suosittelelemme ennen varsinaista ruokailua tarjottavaksi coctail-paloja hintaan 13,50€/hlö sisältäen 3kpl maukasta coctail-palaa / hlö.

Juhlamestarin tervehdys

Villan henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi viettämään yhtä elämänne tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Toivomme tämän infopaketin auttaneen teitä omien hääjuhlienne suunnittelussa.

Tiloihin pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan ja autamme mielellämme kaikissa tilaisuuttanne koskevissa kysymyksissä. Toivottavasti hääjuhlajärjestelymme miellyttää Teitä ja saamme olla mukana toteuttamassa tärkeää päiväänne.

Ystävällisin terveisin,

Rina Hirviniemi

Villan juhlamestari ja emäntä

+358 44 4915541   myynti@nhgroup.fi

[instagram feed="100610"]
fiFI