VILLAN KABINETIT

Villan yläkerrassa sijaitsevista kabineteistamme avautuu upeat näkymät Hietalahden puistoon. Tunnelmalliset tilat ovat varattavissa yksittäin tai isomman tilaisuuden yhteydessä.

Kabinetit muuntuvat helposti tarpeidenne mukaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – ruoka ja juomatarjoilun sujuvuudesta kabinetissa vastaa oma tarjoilijanne.

Tiedustele kabinettien saatavuutta puhelimitse:

KOKOUS

Järjestä kokous omassa kabinetissa lounaan yhteydessä!

Hintaan sisältyy oma kabinetti, lounas, sekä kahvitarjoilu kabinettiin aamu- ja iltapäivästä.

Hinta alk. 35€ / hlö

YKSITYISTILAISUUS

Villan kabinetit tarjoavat arvokkaat puitteet pieniin yksityistilaisuuksiin.

Muistathan mainita mikäli sinulla on erityistoiveita, jotka voisimme huomioida tilaisuutesi järjestämisessä.

ILLALLINEN

Nauti maistuva illallinen omassa kabinetissa seurueesi kesken. Oma tarjoilijanne vastaa tarjoiluista ja toiveistanne kulloinkin voimassa olevalta menulta ja viinilistalta.

Omasta kabinetista veloitetaan 50€ tarjoilulisä.

PAVLOVA-KABINETTI

Seurueen koko 8-13 hlö.

Puistonäköala

WiFi & 70″ TV HDMI-kytkennällä

Rakkaus ruotsalaiseen näyttelijään toi myös ballerinalegenda Anna Pavlovan aikoinaan Villaan. Tanssija saapui kiertueeltaan Tukholmasta saakka Vaasaan etsimään mielitiettyään. Paikallisen torikauppiaan venäjäntaitoinen poika johdatti ballerinan Hietalahden puistoon, jonka kesäteatterissa näyttelijä esiintyi. Pavlova ei kuitenkaan saanut tunteilleen vastakaikua, ja epätoivoissaan hän yritti hukuttautua soutuveneestä rantaveteen. Alueen tuntenutta torikauppiaan poikaa traaginen tilanne hieman huvitti, sillä hän tiesi, että vesi oli varsin matalaa. Kaikeksi onneksi Pavlovan aikeet jäivät toteutumatta ja tanssijan ura sai jatkoa – sen huippuhetket olivat tuolloin vielä edessäpäin.

SANMARK-KABINETTI

Seurueen koko 10-18 hlö.

Puisto- ja merinäköala

WiFi & 70″ TV HDMI-kytkennällä

Kabinetin juhlallinen tummansininen ja kulta kunnioittavat Vaasassa kaupunginlääkärinä toiminutta ja puutarhanhoidosta kiinnostunutta F. G. Sanmarkia, joka aikoinaan suunnitteli Hietalahden puutarhan.

Huoneen värit ovat peräisin remontin yhteydessä Villan keittiöstä löytyneestä tapetista, jonka uudisversio koristaa nyt Villan alakerran Totikivi-baarin seiniä. Sanmarkin englantilaistyyliset huonekalut luovat kabinettiin arvokasta tunnelmaa, joka jatkuu viereisessä Sibelius-kabinetissa.

Sanmark-kabinetti sopii niin kokouksien kuin pienten juhlien järjestämiseen.

KESÄHUVILA-KABINETTI

Seurueen koko 4-7 hlö.

Puisto- ja merinäköala

WiFi & 60″ TV HDMI-kytkennällä

Villa Sandviken on Ruotsista rantautuneen huvilakulttuurin ensimmäisiä edustajia Suomessa. Kun Villan yksityiskäyttö huvilana päättyi vuonna 1880, siitä muodostui kaupunkilaisten vilkas seurustelupaikka, jonne seurapiirit saapuivat näyttäytymään ja nauttimaan puistossa järjestetyistä erilaisista kesäjuhlista. Villasta tuli koko kaupungin oma huvila.

Kustavilaistyyliin sisustettu Kesähuvila kalusteineen on kunnianosoitus huvilaperinteelle. Sen tapetti on 1800-luvulta peräisin olevan seinäpaperin uudistuotantoa. Kabinetissa lausutut liikesalaisuudet pysyvät visusti tilan painavien ovien takana.