Öppethållningtider

LUNCH ti-fre kl 11-14
Bokningar via telefon eller mail.

Vi tar en liten paus med luncher efter midsommar. Lunch igen i augusti.

I juli har vi söndagsbrunch igen.

Kontakt

044 4915541 (vardagar 10-17)
myynti@nhgroup.fi

Plats

Sandviksparken, Vasa
65100 Vaasa

Njut av en utsökt lunch eller kvällsmeny på Villa Sandviken eller håll fester och möten i en stämningsfull miljö!

Konferenspaket

Välkommen att tillbringa en lyckad mötesdag på Villa. Ett lyckat möte är en väl genomtänkt idé.
Villans bekväma kabinetter kan bokas för möten och skolningsevenemang. Kabinetterna rymmer 4-20 personer och varje kabinett har skärm, wifi och HDMI-möjlighet. Paketen är prissatta efter antal personer:

40€ / person (inkl. privat kabinett och lunch)
50 € / person (inkl. privat kabinett, lunch och kaffeservering i kabinetten)

Catering

Vi arrangerar catering och lokaler för både små och stora evenemang. Vår kunniga festservice och smakrika utbud garanterar dig en passande, bekväm och minnesvärd fest.

Kontakta oss: myynti@nhgroup.fi, fråga efter mer eller begär offert. Låt oss göra din fest unik!

Villa Sandviken

Unika upplevelser sedan 1846

Villa Sandviken, osar av atmosfär, charmig historia och fascinerande smaker. På Villan smälter det gamla in med det nya – på din tallrik hittar du en blandning av traditionella tillagningsmetoder med en hint av moderna kryddor. Kom och njut av allt som Villa har att erbjuda, från utmärkt service som får dig att känna dig som hemma och tillgodoser dina behov, till inspirerande historia som bidrar till Villas charm och bidrar till en unik matupplevelse. Villans historia är vår musa, och maten är vår passion.

Herkullisen näköistä kalaruokaa ja valkoviiniä.

Rina Hirviniemi

Entreprenören och toastmästaren

Rina kommer ursprungligen från Helsingfors men flyttade till Vasa från Uleåborg i början av 2020 där hon arbetade som café, restaurang och cateringföretagare. Hon är utbildad som restonom samt som sommelier och har sedan början av 2000 arbetat på exklusiva restauranger i Helsingfors. Med cirka 500 bröllop och andra evenemang under hennes bälte har hon mer än förtjänat titeln toastmaster!

Be om mer information om vår festplanering!

På Villa Sandviken arrangerar vi allt från oförglömliga fester till bröllop, samt andra evenemang som möten och lilla juls firande! Faciliteterna och tjänsterna på Villa Sandviken är idealiska för t.ex. bröllop. Vår stora sal, utsökta mat och utmärkta service gör bröllopsplaneringen enkel och själva festen minnesvärd. Vi har även en källare med vinkällare där det hålls vinprovningar, julfester och andra större evenemang. Kontakta oss gärna för eventuella frågor eller önskemål angående framtida evenemang!

Villas kabinetter

Stämningsfulla utrymmen för privata evenemang och möten

Mötesrummen på andra våningen i Villa Sandviken bjuder in till inspirerande möten och tillställningar i anrik miljö. Villan omges av den lummiga Sandviksparken, här är det lätt att komma i feststämning eller att låta idéerna flöda. Villans fyra separata mötesrum är inredda i klassisk stil och utrustade med modern mötesteknik. Nedan en presentation av rummen.

Villa Sandvikenin Pavlova kabinetti.

Vad sägs om oss:

”Valitsimme Villa Sandvikenin Fintosin 15-vuotisjuhlien viettopaikaksi sen ainutlaatuisen kauniiden puitteiden vuoksi. Juhlat sujuivat alusta loppuun asti niin kuin olimme suunnitelleet. Palvelu pelasi ja ruoka oli maistuvaa! Kiitos Rina ja henkilökunta, iltamme oli ikimuistoinen!”

 

-Tuuli-

Fintos

”Tack Villa Sandviken för en härlig konferensdag hos er. Planeringen av dagen med er, konferensrummet, maten och värdskapet var i världsklass.

Vi kunde fokusera helt på vår kund och dagen blev perfekt”.

Lars Losvik ledarskapsexpert

Kommunikationsbyrån Losvik & Flen

Jag och vi alla som var med, vill gärna skicka Dig STORT TACK för vårt lyckade kalas vi hade möjlighet att ha på Villa Sandviken i lördags❣️

Du har varit toppen med planeringen och hjälpen, buffen var jättetrevlig och allt smakade bra, tårtorna var jättegoda och servispersonalen var mycket trevlig…..vi lämnade Villan med bästa eftersmak, och Mamma ’90’ njöt av allt.

Så härligt att Vasa har ett fint ställe att träffas på…….⭐️- vi är många som kan sprida ryktet….. 😊

Bästa tack till Dig och er alla!

🌸☀️🤩⭐️🥂🌷🎼🎹

Jag vill bara säga stort tack till alla er på Villa Sandviken som gjorde vår dag möjlig i lördags! ❤️ Så vackert ställe, god mat och dryck och fin personal som tog hand om oss från början till slut.

Ni är guld värda!

Lyckligt brudpar

sv_SESV