Sanmark-kabinetin tarina

The room’s solemn color shades of dark blue and gold were chosen in honor of F.G.Sanmark. Sanmark served as a city doctor in Vaasa. He was also interested in gardening and infact planned Villa Sandvikens Garden. The color shades of the room come from a wallpaper that was found I the kitchen during The renovation of Villa. The furniture in Sanmark’s cabinet is of an old English style and gives the room an exclusive feeling. You can find a similar style in the Sibelius room next door.
Huoneen värit ovat peräisin remontin yhteydessä Villan keittiöstä löytyneestä tapetista, jonka uudisversio koristaa nyt Villan alakerran Totikivi-baarin seiniä. Sanmarkin englantilaistyyliset huonekalut luovat kabinettiin arvokasta tunnelmaa, joka jatkuu viereisessä Sibelius-kabinetissa.
Sanmark-kabinetti sopii niin kokouksien kuin pienten juhlien järjestämiseen.

en_GBEN